Ons verhaal

’t Elf Uur: een goeie tijd in Gorssel

Ouderwets lekkere pannenkoeken

Restaurant ’t Elf Uur is al sinds jaar en dag een begrip in Gorssel. En waar we ons interieur en onze menukaart steeds aanpassen aan de tijd, is ons recept voor pannenkoeken nooit veranderd. Bij ’t Elf Uur eet je pannenkoeken zoals je die vroeger at; ambachtelijk bereid en ouderwets lekker! Onze chef legt de basis met graan van de lokale korenmolen Geertruida Cornelia. Jij kiest de manier waarop je ‘m t liefste eet.

Hamburgers van nu

Verder op ons menu: heerlijke burgers! De chef haalt onze runderburgers bij de slagerij. Die belegt hij vervolgens met verse, verrassende ingrediënten, wat tot smakelijke combinaties leidt!

Bijdetijdse seizoensgerechten

Broodjes, salades, soepen. Vis, vlees en vega. Wij serveren voor elk wat wils. Het liefst bereiden we de gerechten met biologische ingrediënten en eerlijke seizoens- en streekproducten. Vers is nu eenmaal toch het lekkerst.

Geweldig genieten in Gorssel

Je vindt ons restaurant mét terras in het mooie Gorssel, op de stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn. Onderweg naar het veerpontje van Gorssel naar Wilp kun je ons niet missen. We zitten op loopafstand van Museum More en andere bezienswaardigheden. In ons restaurant liggen fiets- en wandelroutes klaar voor als je de prachtige groene omgeving van Gorssel wilt ontdekken. En dreigt de accu van de e-bike leeg te raken? Wij hebben een oplader voor je.

Een goeie tijd voor alle gasten

Gezelligheid kent geen tijd. Wij willen dat iedereen onbeperkt geniet bij ’t Elf Uur. Of je nu alleen een kopje koffie komt drinken, met de kinderen langskomt -we hebben een speelhoek!-, of met een grote groep afspreekt. Heb je allergieën of andere eetwensen? Schroom niet en laat het weten! Bij ons genieten alle gasten van goed eten, voor een schappelijke prijs.

Tot gauw bij ’t Elf Uur!