Het Restaurant


Restaurant ’t Elf Uur is al meer dan 40 jaar een begrip in Gorssel en omgeving. De laatste jaren heeft Jelle van der Weerd als nieuwe eigenaar het restaurant een nieuwe uitstraling gegeven. De beleving, de menukaart en de uitgebreide mogelijkheden voor jong en oud maken het restaurant voor iedereen een aantrekkelijke locatie om te genieten van lekker eten in een prettige omgeving.

Pontje naar de overkant

De bosrijke, landelijke omgeving van Gorssel is onderdeel van vele fiets- en wandelroutes door Gelderland en Overijssel. De Gemeente Lochem, waar Gorssel onder valt, is niet voor niets verkozen tot fietsgemeente van Nederland! Het Dommerholts veer, op ca. 300 meter afstand van Restaurant ’t Elf Uur, brengt u met het pontje naar Wilp, waar u terecht komt in de fraaie uiterwaarden van de IJssel. Diverse fietsroutes in Gorssel en omgeving zijn bij ons verkrijgbaar.

Museum More in Gorssel

Museum MORE is opgericht door de heer Melchers. In het museum is een verzameling van circa 1200 kunstwerken ondergebracht. Zijn collectie bevat werken van Magisch Realisten en tijdgenoten, als ook hedendaagse figuratieve kunst. Grote namen in de verzameling zijn Carel Willink, Jan Mankes en Pyke Koch, Co Westerik en Jan Beutener. De collectie is een belangrijk onderdeel van het Nederlands cultureel erfgoed en wordt nog steeds uitgebreid.

gorssel


BEKIJK HIERONDER ONS VERNIEUWDE RESTAURANT!